TIETOA MEISTÄ


Täyden palvelun rakennus- ja remontointipalveluita tarjoava yritys

Alusta loppuun laadukaasti ja ammattitaidolla| Lapinlahti- Ylä-Savo – Pohjois-Savo

 

Rakennuspalvelu J. Heide Oy on Lapinlahdella toimiva rakennus- ja remonttiyritys. Toteutamme laadukasta uudisrakentamista hyviksi todetuin menetelmin, uusimpia rakennusteknisiä innovaatioita apuna käyttäen. Suoritamme myös kodin remontoinnit, tarvittaessa myös kokonaistoimituksena, mukaan lukien sähkö- ja LVI-työt.  Toimimme pääosin Pohjois-Savon alueella, sekä sen ympäristössä.

Nykyään olemme siirtäneet painopisteemme pääosin uudisrakentamiseen. Teemme myyntiin valmiita talopaketteja pohjatöistä pihanlaittoon niin itselle kuin yhteistyökumppaneille sekä tarvittaessa tilauksesta suoraan asiakkaille.

Remontti puolta teemme jatkossa vähemmän, riippuen kuinka resurssimme ja aika riittävät.

 

Meiltä saat tarvittavaa ammattiosaamista

Huolellinen rakentaminen ja remontointi on yrityksessämme kunnia-asia. Kaikki toimenpiteet suunnitellaan huolellisesti ja toteutetaan laadukkaasti ammattitaidolla, sovitusti aikataulussaan.

Toiminnassamme kiinnitämme huomiota erityisesti asiakastyytyväisyyteen, laadukkaaseen työn jälkeen sekä kestävällä tavalla rakennettuun kokonaisuuteen. Suurin osa uusista kohteistamme tuleekin juuri tyytyväisten asiakkaiden suositusten kautta.