Remontointi


Kaipaako kotisi uutta ilmettä? Tympiikö seinäpinnat tai eikö lattiasi miellytä enää?  Kaipaisiko pesuhuoneesi/ saunasi hypyn nykypäivään? Vai haluatko uusia mukavuuksia keittiöösi?

Olipa unelmasi mikä tahansa remontointiin liittyvä ; niin pienet kuin suuretkin, pintaremontit, keittiö-, lattia-asennukset, seinäpintojen tapetointi- /maalaustyöt tai vaikkapa kylpyhuoneesi vesieristys- tai  laatoitustyöt– autamme toteuttamaan unelmaanne parhaalla mahdollisella tavalla.

Olemme luotettava ja hyvin palveleva remontoinnin ammattilainen

 

Usko unelmiisi – Autamme rakentamaan haaveistanne totta.

Remontoinnissa on paljon haasteellisia vaiheita, jotka vaativat huomiota jo ennen projektin alkua sekä sen edetessä ja kuluttavat asukkailta tärkeitä voimavaroja, sen johdosta tarjoammekin ammattitaitoista apua remontointiinne. Pyrimme toteuttamaan työn joustavasti sovitun aikataulun mukaisesti hyvällä yhteishengellä ottaen huomioon toiveitanne myös työn edetessä. Voitte valita palvelumme teille parhaiten katsomallanne tavalla joko tunti-/urakka tai täydenpalvelun suorituksena avaimet käteen periaatteella.

Ammattitaitoiset rakentajamme toteuttavat remonttiprojektinne suunnitelmienne pohjalta.  Olipa kyseessä pieni maalaus/  tapetointi, suurempi pintaremontti, keittiö-/ kylpyhuone-/ saunaremontti taikka mikä tahansa mieltä askarruttava remontointiin liittyvä asia niin etsimme yhteistuumin siihen teille parhaiten soveltuvan ratkaisun ja hoidamme sen nuorekkaista asentajistamme huolimatta vankalla kädellä sekä ammattitaidolla.

Tarjoamme myös huoltopalvelua, kotisi tarvitsee myös huoltoa ja hoitoa. Mm. esimerkiksi silikonit on hyvä käydä läpi ja huoltaa aina tietyn väliajoin.

Omaamme laajan hyväksi tunnetun yhteistyökumppanien verkoston, jonka kautta voimme tarjota mm. LVIS- työt, valutyöt , pohja-/ maarakennustöitä.

Työntekijämme ovat kotimaisia rakentamisen ammattilaisia, joilla on VTT- vedeneristys sertifikaatit ja luja ote työhönsä.  Työnjohtomme vastaa projektinne etenemisestä. Vahvoja Arvojamme on laadukas rakentaminen, hyvä asiakaspalvelu sekä luotettavuus.

Ottamalla yhteyttä meihin hyvissä ajoin jo suunnitteluvaiheessa saatte työntekijämme palvelukseenne vaivattomasti.

Tiedote:

Tällä hetkellä remontti puoli jää vähän vähemmälle, kun panostamme enemmän uudisrakentamiseen. Mikäli aika riittää ja sopivia välejä uudiskohteissa tulee, on silloin mahdollisuus remontti kohteillekkin. -11.2018

Tarjouspyyntö lomakkeen löydät täältä.